Smienk Trapliften

Smienk trapliftenSmienk Trapliften is gespecialiseerd in de in- en verkoop van trapliften. U kunt uw traplift wanneer u deze niet meer nodig heeft aan Smienk verkopen. Anderen kunnen uw gebruikte traplift tweedehands bij Smienk inkopen. Smienk trapliften is dus een tussenpartij en biedt tweedehands trapliften aan met extra service.

Hoe werkt Smienk Trapliften?

Smienk koopt dus gebruikte trapliften in en verkoopt deze tweedehands aan mensen die de hulpmiddelen nodig hebben. De service die ze daarbij bieden is het komen opmeten van de trap. Met deze informatie selecteren ze voor u een geschikt traplift die ze vervolgens in uw huis monteren. Bovendien biedt Smienk bij de trapliften tot 5 jaar garantie aan en richten ze zich op de trapliften van hogere kwaliteit. Daarmee vervallen een aantal risico’s van het aanschaffen van een tweedehands traplift.

De voordelen van Smienk trapliften

Een tweedehands traplift bestellen bij Smienk heeft dus een aantal voordelen. De voornaamste voordelen zijn:

De verschillende types

Ieder huis is anders en daarom biedt Smienk ook verschillende soorten trapliften aan. De trapliften variëren van een rechte traplift, tot een traplift met een bocht en trapliften met meerdere bochten. Voor alle trapliften gelden de onderstaande specificaties:

  • Gewicht : tot 160 kilo;
  • Type stoel : draaistoel;
  • Type bediening : Joystickbediening;
  • Zithoogte : Verstelbaar;
  • Veiligheidsgordel aanwezig;
  • Tot vijf jaar garantie.

smienk rechte trapliftSmienk rechte traplift

Als u in uw huis een rechte trap heeft dan heeft u ook een rechte traplift nodig. Afhankelijk van de lengte van de trap variëren de kosten van de traplift en ook de keuze. De installateurs zullen naar uw huis komen om de trap op te meten. Vervolgens komen ze de traplift bij u installeren.

Een rechte traplift heeft u vanaf €1090,-

smienk traplift met bochtSmienk traplift met één bocht

Een iets complexere traplift is de traplift met één bocht. Deze zijn toepasbaar op elke trap. De installateur zal de trap en de bochten in de trap komen opmeten. Het maakt verder niet uit waar de bocht in de trap zit. De lift kan daarop aangepast worden.

Een traplift met één bocht is er vanaf €1790,-.

Smienk traplift met meerdere bochtenSmienk traplift met twee bochten of meer

Is uw trap nog complexer? Smienk biedt ook trapliften aan met twee of meer bochten. Ook hier komt de installateur om de trap en de bochten in de trap te komen opmeten. Vervolgens krijgt u de keuze uit trapliften die bij u passen.

Een trapliften met twee of bochten of meer heeft u vanaf €2190,-.

Ervaringen met Smienk Trapliften

Om andere kopers van trapliften goed te informeren zijn we geïnteresseerd in uw ervaring met Smienk Trapliften. Wanneer u contact heeft gehad met Smienk over de aanschaf van een traplift, een traplift verkocht heeft aan Smienk of er bij u thuis een traplift geïnstalleerd is door Smienk, dan horen we graag van u.

Laat weten wat uw ervaring is in de reacties onder dit artikel. Met uw ervaring kunnen anderen een weloverwogen beslissing maken.

1 dacht op “Smienk Trapliften”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.