Otolift traplift

Otolift specialiseerd zich in onopvallende en kleine trapliften. Dat is het uitgangspunt van de trapliften van Otolift. Dit zie je terug in de verschillende ontwerpen.

Trapliften assortiment

Het assortiment van Otolift bevat vier verschillende typen. Onderstaand staan alle trapliften beschreven die u bij otolift kunt bestellen.

Otolift one

otolift oneDe Otolift one traplift is een zéér kleine en onopvallende traplift. Het kleine ontwerp zorgt ervoor dat uw trapleuning gewoon kan blijven zitten. Ook blijft de gehele trap beloopbaar, zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Zoals u kunt zien op de bovenstaande foto is de trapliftstoel bevestigd op een enkele buis. Dit draagt bij aan de onopvallendheid en vereenvoudigd ook de installatie.

Otolift two

otolift two De Otolift two traplift is in Nederland veel verkocht. De traplift is niet groot en neemt weinig plaats in beslag. Wat direct opvalt is dat de trapliftstoel op twee buizen bevestigd is. De looprails van de traplift is zeer dun en dat maat kortere bochten mogelijk.
installatie.

Otolift parallel

otolift parallel De otolift parallel traplift is ontworpen voor rechte trappen. Het is een eenvoudige traplift met een zeer dunne rails. De rails is gemaakt van aluminium en biedt stevigheid aan de trapliftstoel.
installatie.

otolift specialsOtolift specials

Wanneer u speciale wensen of eisen voor de traplift heeft dan komt u bij Otolift uit bij de specials. Onder specials vallen verschillende trapliften. Zo kunt u een traplift bestellen met een vergroot hefvermogen (obesitastraplift). Deze traplift heeft een uitgebreid liftvermogen van 150 kilogram. Otolift biedt ook kindertrapliften aan. Deze trapliften zijn speciaal toegespitst op kinderen die een traplift nodig hebben. Ook kunt u bij Otolift terecht voor een buitentraplift of een traplift met een verhoogde stoel. De traplift voor buiten is weerbestendig en zorgt ervoor dat u ook buiten mobiel blijft. De verhoogde stoel is speciaal voor mensen die hun knieën niet voldoende kunnen buigen.

De traplift levertijd

De levertijd van de trapliften van Otolift varieert van één tot drie weken. Het snelst leverbaar zijn de rechte trapliften, omdat deze liften relatief het eenvoudigst te produceren zijn. Heeft u op korte termijn een traplift nodig dan kunt u een spoedlevering aanvragen.

Ervaringen met Otolift traplift

Heeft u contact gehad met Otolift traplift, heeft u een lift bij hen gekocht of hebben ze een traplift bij u geïnstalleerd? Laat dan in de reacties een berichtje achter met uw ervaring. Anderen die overwegen met Otlift traplift in zee te gaan kunnen hier hun voordeel mee doen.

Laat weten wat uw ervaring is in de reacties onder dit artikel. Met uw ervaring kunnen anderen een weloverwogen beslissing maken.

4 opmerkingen over “Otolift traplift”

  1. Ik heb bij Otolift de Otolift one traplift besteld. Nadat we de bestelling hadden geplaatst hebben we nog telefonisch contact met ze gehad, alles heel vriendelijk en behulpzaam. De traplift is goed geinstalleerd en we zijn erg tevreden over de manier waarop de rails op de trap is bevestigd. Mijn man is beter ter been en heeft nog voldoende om gewoon de trap op en af te gaan.

  2. Iedere keer als ze langs moeten komen rekenen ze meer dan honderd euro aan voorrijkosten. Ik woon minder dan 10km van het kantoor vandaan. Idioot als je het mij vraagt. De kosten in de zorg zijn al zo hoog op dit moment.

  3. Een klant heeft niet te maken met waar de monteur vandaan moet komen, of dit nou Groningen is, of om de hoek.
    Per kilometer betalen is ook weer niet eerlijk.
    Ook komt de monteur meestal niet van de Fabriek vandaan.
    €100,- daarentegen is inderdaad best veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.